Gehandicaptensport Nederland organiseert zaterdag 4 november een Multisportdag voor mensen met een spierziekte bij revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle. Deelname is gratis.

Iedereen met een spierziekte kan gratis kennismaken met verschillende sporten: tafeltennis, e-hockey, rolstoelvoetbal, rolstoeldansen, framerunning en VR gaming. Ook krijgen de deelnemers hulp bij het vinden van een passende vereniging in de buurt. Deelname is helemaal gratis!

De Vogellanden

De multisportdag begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De Vogellanden in Zwolle is te vinden aan de Hyacinthstraat 66 A, 8013 XZ in Zwolle.
Wie enthousiast is en na afloop één van de sporten vaker wil proberen wordt geholpen bij het vinden van een vereniging in de buurt.

Sportief met Spierziekte

Het is de tweede Multisportdag die binnen het nieuwe project Sportief met Spierziekte georganiseerd wordt. Meer informatie over het project vind je hier.

Aanmelden voor Multisportdag Zwolle

Schrijf je in via deze link of stuur een mail naar n.heidema@gehandicaptensport.nl.

De multisportdagen worden mede mogelijk gemaakt door SportServiceZwolle, Kinderfonds van Dusseldorp en Spieren voor Spieren.