Vanaf dit seizoen (2023/’24) zijn ook de 3e divisie, 4e divisie en 1e klasse gemengde zaterdag/zondagcompetities. Teams van zaterdag- en zondagverenigingen worden binnen hun niveaus bij elkaar in een poule ingedeeld.

In de Betnation Divisie (voorheen Jack’s League) is dat al een aantal jaar het geval. De reisafstanden zijn hierdoor kleiner geworden en de kans op het spelen van (regionale) derby’s groter.

Vaststelling wedstrijden

Bij de vaststelling van wedstrijden wordt de gewenste speeldag van de thuisspelende vereniging als uitgangspunt genomen. Voor principiële zaterdagverenigingen (die het recht hebben om alleen op zaterdag te spelen) wordt een uitzondering gemaakt. Deze clubs spelen zowel de thuis- als uitwedstrijden op zaterdag. Wat de criteria zijn voor een principiële zaterdagvereniging is hier te vinden.

Speeldagen en aanvangstijden

Wedstrijden worden als volgt ingepland:

Zaterdag thuis tegen zaterdag/zondag: zaterdag 14.00/14:30/15:00/15:30 uur.
Zondag thuis tegen zondag: zondag 14.00/14:30 uur.
Zondag thuis tegen zaterdag: zondag 14.00/14:30 uur.
Zondag thuis tegen ‘principiële zaterdagvereniging’: zaterdag 18.00 uur (als een vereniging niet over kunstlicht beschikt, wordt de wedstrijd vanwege de mogelijk invallende duisternis conform paragraaf 3.6 van het Handboek Competitiezaken op de uiterste aanvangstijd ingepland).
In onderling overleg tussen verenigingen kan van het bovenstaande worden afgeweken.