De ticketverkoop EK Indoor in Apeldoorn is geopend met de verkoop van premium tickets in de ticketshop. In 2025 worden de Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek van 6 tot en met 9 maart gehouden in Omnisport Apeldoorn. Bij de premium tickets gaat het om de beste plaatsen. Het zijn passe-partouts en zijn dus geldig voor alle dagen van het evenement. Vanaf maart gaan de reguliere tickets in de verkoop.

EK Indoor in Apeldoorn: Moving people

Nederland organiseert in 2025 een vierdaags topsportfeest in een vol Omnisport. Inclusief diverse side events waarmee heel Nederland het evenement meebeleeft. Moving People is het motto van deze missie. De lokale atletiekverenigingen, de gemeente Apeldoorn, Provincie Gelderland, TIG Sports en de Atletiekunie geloven in de maatschappelijke kracht van sport> Ze werken in deze visie nauw samen.

Dichtbij de mensen

Het toernooi – en de weg ernaartoe – biedt de mogelijkheid om atletiek dichtbij de mensen te brengen. Maar ook om innovatieve ideeën in de sport werkelijkheid te laten worden. En door impact te realiseren in de maatschappij door mensen in beweging te krijgen en te houden. Het activeringsplan dat diverse geledingen van de maatschappij raakt, zal ook na de kampioenschappen tot nieuwe initiatieven leiden. Die zullen ook nog lang hun waarde behouden.

Verheugd

“We zijn enorm verheugd en trots dat we de EK Indoor Atletiek in 2025 mogen verwelkomen! Hoe gaaf is het om in eigen land, met en voor TeamNL atleten, zo’n toernooi te organiseren? Het wordt zonder twijfel een stevige klus maar we hebben absoluut de ambitie om een voor atleten, toeschouwers en media verrassend en spectaculair evenement te realiseren. Daarmee maken we echt het verschil in de sport”, aldus Pieke de Zwart, algemeen directeur Atletiekunie.

De premium tickets zijn hier te koop