Het NK Airbadminton is in het weekend van 2 en 3 september en wordt georganisered door Badminton Nederland. De locatie van het NK is beachsport ‘Copakadijk’ in Werkendam. Na het toernooicircuit van de afgelopen twee jaar is het NK dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Zaterdag 2 september: NK team relay

Op zaterdag spelen teams tegen andere teams via het revolutionaire Team Relay Systeem tijdens het NK Airbadminton. Dat gaat volgens een poule-afvalsysteem; wat betekent dat een team sowieso meerdere wedstrijden speelt. De poulewedstrijden zijn in de ochtend en middag. De halve en hele finales aan het eind van de middag en in de avond.
Deelname kost 50 euro per team.

Zondag 3 september: NK triples

Op zondag is voor de mannen en vrouwen triples. Ook hier wordt gespeeld volgens een poule-afvalsysteem. De poulewedstrijden zijn in de ochtend en middag. De halve en hele finales aan het eind van de middag en avond.

Deelname kost 25 euro per triple.

Prijzengeld bij het NK Airbadminton

Per onderdeel (team relay, mannen triple, vrouwen triple) krijgt het winnende team 500 euro en de
runner-up 250 euro.

Wil je mee doen aan het NK Airbadminton?

Schrijf je dan nu in als team via deze link. Voor een Team Relay bestaat een team uit minimaal 4 en maximaal 8 spelers, waarbij er altijd minimaal 2 mannen en 2 vrouwen moeten zijn. Een Triples-team bestaat uit 3 mannen of 3 vrouwen. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol! Inschrijven kan tot en met zondag 20 augustus.