De Futsal ompetitie begint dit seizoen op 8 september. Zowel de Eredivisie Vrouwen als de Eerste divisie mannen gaat dan van start.

Het nieuwe seizoen bij de vrouwen wordt afgetrapt met de strijd om de Supercup tussen landskampioen FC Marlène en Os Lusitanos op vrijdag 1 september. Zoals gebruikelijk wordt deze wedstrijd gespeeld in de sporthal van de landskampioen, De Waardergolf.

Reguliere competitie

Vrijdag 8 september beginnen de teams aan de reguliere competitie, waar een split-season van toepassing is. Na elf wedstrijden wordt de competitie afgerond en gaan de nummers één tot en met zes verder in de kampioenspoule. De nummers zeven tot en met twaalf strijden in de degradatiepoule.

In de openingsronde staat direct de eerste topper op het programma; Os Lusitanos ontvangt zvv Den Haag. Hovocubo Vrouwen start, als nieuwkomer, de competitie met een uitwedstrijd tegen Futsal Rotterdam.

Eerste divisie

Ook de teams in de Eerste divisie beginnen op vrijdag 8 september aan het seizoen. In de Eerste divisie A start HZV/Het Vennewater met een thuiswedstrijd tegen het uit de Eredivisie gedegradeerde Texel’94. In de Eerste divisie B treft zvv Den Haag in JCK/AISO direct een zware tegenstander.

(Bron: KNVB)