Er komt een kunstboek ter gelegenheid van het eeuwfeest AV23. Fotograaf en kunstenaar Rogier Alleblas (geboren in 1969) werkt op het moment aan de foto’s voor een boek ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Amsterdamse atletiekvereniging.

Op de website Kunst in Sport mocht alvast een voorproefje laten zien van het bijzondere werk dat Rogier Alleblas maakt voor de sportvereniging, met topsprinter (en estafetteloper) Elvis Afrifa en werptrainer Frits van Buuren.
De moeite van het bekijken waard zijn ook zijn met olieverf beschilderde zwart-wit foto’s. Meer werk van @Rogier Alleblas is te zien op Rogier Alleblas | Photography and art/. Op 18 en 19 november kun je zijn studio ook bezoeken tijdens de Open ateliers Amsterdam Noord. Hij is één van de motoren achter de organisatie van dat weekend.

Eeuwfeest

Atletiekvereniging AV23 viert het eeuwfeest op zaterdag 30 september. De dag begint met een extra vreugdevolle editie van de clubkampioenschappen, gevolgd door een receptie en de presentatie van het eeuwboek. Daarna is er barbecue en feest.