Kickbokser Robbie Hageman, die vecht tegen een ernstige ziekte, hoopt op genezing en heeft een emotionele oproep aan UFC-superster Conor McGregor gedaan om zijn crowdfundingsactie te steunen.

Hageman (31) kreeg te horen dat hij nog vijf jaar te leven had vanwege een hersentumor, maar gelooft in volledig herstel. Hij organiseerde in mei een afscheidspartij in Eindhoven om 475.000 euro in te zamelen voor behandeling in de VS, waarvan al veel geld is opgehaald via crowdfunding. Ondanks beperkingen door de tumor, vocht Hageman een emotionele afscheidswedstrijd. Hij blijft trainen en zal zijn laatste chemokuur in Nederland afronden voordat hij naar de VS gaat voor alternatieve behandeling. Hij put kracht uit zijn geloof en gelooft in genezing, zelfs als het niet op aarde is.

Robbie Hageman vraagt steun bij Conor McGregor

Het ontbrekende bedrag is cruciaal voor zijn behandeling. Hageman hoopt dat McGregor’s hem wil steunen. Eerder dit jaar benaderde hij hem ook al eens, maar kwam er geen reactie. Hij heeft nu weer contact gezocht en hoopt dat McGregor zijn belofte nakomt. Er is hoop op genezing in de toekomst, maar Hageman heeft nu dringend een behandeling in de VS nodig om zijn leven te verlengen en tijd te winnen voor toekomstige medicijnen.

De foto komt van de crowdfundingssite van Robbie Hageman.
Doneren? Kijk op deze pagina