Jarno Errens is weer fit en zal in augustus zijn rentree maken. De 28-jarige vechter gaat op voor zijn tweede UFC-gevecht.

De Limburger kwam een keer eerder uit in de koningsklasse van de MMA (mixed martial arts). Dat was in september vorig jaar, waar hij verloor van William Gomis. Dat was mede te wijten aan een korte voorbereidingstijd. Daarna bleef Errens buiten beeld door blessureleed. Inmiddels is hij weer fit verklaard en traint Errens voor een gevecht tegen de Zuid-Koreaan Suengwoo Choi. Het gevecht vindt plaats in Singapore op zaterdag 26 augustus.

Jarno Errens is weer fit en dankbaar

“Ik ben dankbaar voor alle steun die ik heb gekregen tijdens mijn herstel”, laat Errens op zijn website weten. “Het was een uitdagende periode, maar ik heb me er nooit door laten ontmoedigen. Mijn team en mijn fans hebben me gemotiveerd om door te gaan en nu ben ik klaar om weer in actie te komen.”

Keerpunt

De komende strijd tegen Suengwoo Choi ziet de Limburger als een cruciaal keerpunt in zijn carrière. De Zuid-Koreaanse vechter staat bekend om zijn snelheid en technische vaardigheden, maar Errens is vastbesloten om naam te maken in de UFC en te bewijzen dat hij terug is en sterker dan ooit tevoren. Hij heeft zelfs de wens uitgesproken om later dit jaar opnieuw te vechten